Live trading i Paris

Jeg var i Paris og trade live som en del af et show. Trading konkurrencen i Paris viste sig at være temmelig usædvanligt. Torsdag handlede jeg direkte foran en skare af hundrede mennesker i Traders Magazines show, nen jeg syntes at være den eneste eneste, der handlede live. Jeg fik at vide, at det ikke var et krav at handle. Handelsvilkårene var imidlertid gode den aften, og jeg skalperet FTSE, DAX og Dow for €13,100.

Senere samme aften holdt jeg en to timers tale om handelssystemer. Det er aldrig let at give et foredrag, hvor en translatør derefter skal til at oversætte hver eneste sætning, umiddelbart efter du har talt. Men det franske publikum stillede gode spørgsmål, så meget desto mere respekt til dem.

Fredag ​​viste sig at være min egen personlige nemesis. Konkurrencen er simpelthen 8 herre og damer der handler mod hinanden i 90 minutter partier. Det første parti eliminerer de 4 med den laveste penge tæller.

Ved slutningen af ​​de første 90 minutter blev jeg nummer 3 med 550 euro i kontoen, og to andre med 650 og 700. Desværre for mig er reglerne klare: når de 90 minutter er overstået, er du nødt til at lukke alle åbne positioner.

Jeg havde åbnet en stor position i Sterling Dollar, som ingen steder gik. Jeg ønskede at holde positionen åben, fordi jeg troede på den, og mit stop loss var på det tidspunkt i slutningen af ​​90 min konkurrence ikke naer.

Resultatet var, at jeg blev diskvalificeret med det samme. Det ironiske er, at jeg lukkede position kl. 19:00 med et overskud på næsten $8,000, hvilket ville have vundet konkurrencen.

Jeg har skrevet en mail til organisøren om at det kunne være en bedre idé, hvis traders, der konkurrerer hele dagen, snarere end blot i 90min segmenter.

Tom