Trading Uddannelse – Pas På!!

Jeg modtog et telefonopkald fra en herre, som gerne ville have hjælp med hans trader uddannelse. Han havde brugt godt Kr. 150.000 på trader kurser i London, men han var ikke et sted hvor han kunne tjene penge på markederne. Hans nyvalgte karriere var stadig appelerende, men han havde ikke tjent en krone, til trods for hans store investering i weekend kurser.

Jeg fortalte historien til et par af mine venner som også handler og sammen kom vi op med et bog budget, som vi følte ville dække alt materiale som den ambitiøse herre havde lært, men til en brøkdel af prisen. Faktisk beregnede vi at det sandsynligvis ville have sparet ham mere end 99% af sine udgifter.

Nummer 1:

Download min bog om teknisk analyse. Den indeholder alt det jeg synes der er vigtigt i TA. Den er gratis.

https://tradertom.com/resource/manuals/

Nummer 2:

” Technical Analysis of Stock Trends”, af Edward og Magee. Den bog vil dække næsten alt den viden du kan lære selv FØR du beslutter dig for at investere tid og penge på et kursus.

Der er intet galt i at gå på kursus, men du kan spare mange penge ved at kende til de fundamentale begreber før du tager et mere advanceret kursus.  Bogen koster ikke meget mere end Kr. 500.

Den dækker teknisk analyse af aktier, men eftersom teknisk analyse er det samme hvad enten du handler aktier, obligationer, futures, options, eller hvad du end kan finde af instrumenter, så er denne bog perfekt at starte med.

Og det er alt hvad jeg føler du bør købe for nu. Resten kan du finde på internettet mere eller mindre gratis. I Google skal du søge efter “pattern recognition”. Det vil give dig en ide om hvad du skal søge efter på graferne. Det er også en god ide at søge på Google om ”Candlecharts”, så du får en bedre forståelse for ”price action”.

Jeg holder løbende seminarer for ETX Capital Danmark, hvor jeg underviser i teknisk analyse og handels metoder. Du er velkommen til at kigge forbi. Alle kurser er gratis, og jeg underviser også i brugen af Spread Trading/CFD Trading.

Skriv til mig hvis du vil have mere information om datoer for mine 1-dags og 2-dags kurser.

Tom Hougaard