lør. 20 april | København

INTENSIVT   1-DAGS KURSUS
+30 timers videoinstruktion

Opdag hemmelighederne bag profitabel day- og swingtrading med dette eksklusive 1-dags kursus. Skræddersyet til dig, der ønsker at mestre finansmarkederne. Uanset om du drømmer om at gøre det til dit fuldtidsjob eller bare ønsker at tjene ekstra penge i din fritid, er dette kursus for dig.

Course Image

Tid & sted

20 apr. 2024, 09:00 - 16:00
Symbion Fruebjergvej, Fruebjergvej, 2100 København ØCopenhagen, Denmark

General info

Jeg deler mine personlige erfaringer med dig, der ønsker at skifte karriere og nyde fordelene ved at være selvstændig trader.

Forestil dig friheden til selv at strukturere din arbejdsdag og glæden ved de mange positive aspekter af denne livsstil.

Vejen til konstant indtjening som spekulant er ikke uden udfordringer. Det er ubetinget ikke nemt at tjene penge HELE TIDEN. Jeg skriver denne tekst d. 23. januar 2024. I går, mandag d. 22 tjente jeg £12,600. Alt gik som man kunne håbe på. Idag har været anderledes. Jeg har tabt £8,000. Sådan er hverdagen, men hvis denne livsstil appellerer til dig, er jeg her for at guide dig.

Mit 1-dags kursus er yderst intensivt og skræddersyet til de modige personer, der ønsker at starte deres egen tradingvirksomhed. Gruppen er lille, så du får personlig opmærksomhed og rig mulighed for at stille spørgsmål samt opbygge netværk med ligesindede.

Du vil få et dybt og ærligt indblik i mine tradingmetoder og strategier. Lær, hvad der virker og hvad der ikke gør, og få indsigt i de hemmeligheder, der har bidraget til min succes.

2 timer senere – og lidt nervøsitet fra min side – lukkede jeg en DAX handel som betalte prisen af dit kursus 6 gange. På en handel!
John S – Nordjylland

Dette kursus udstyrer dig med konkrete tradingteknikker, herunder mekaniske og skønsmæssige metoder, der gælder for aktieindekser som FTSE, DAX, Dow Jones samt valutahandel. Forstå price-action og candlestick-mønstre, og skab din egen vej til profitabel day- og swingtrading.

Er du klar til at tage skridtet mod en ny karriere som selvstændig trader? 

Tilmeld dig mit kursus nu, og få en hel dag med undervisning, kursusbog og omkring 30 timers videoinstruktioner.

Prisen er kun DKK 7.999.

Tag det første skridt mod din nye tilværelse som succesfuld trader.

Betaling foregår nemt via Paypal. Har du spørgsmål eller foretrækker du bankoverførsel, så kontakt mig på hello@tradertom.com

Udforsk dine muligheder og skab din egen vej til finansiel frihed!

Billetter


billettype

Pris

Antal

Standard+

+ Du har mulighed for at gentage kurset med 75% rabat næste gang.

DKK 7,999.00

Subtotal
DKK 0.00
Ordregebyr
DKK 0.00
Ialt
DKK 0.00