6aaaa6_c76abdcf2cc640709f071703b3d16c07~mv2

TOM HOUGAARD

Mit primære arbejde er spekulation.

Jeg er hvad folk I branchen kalder en “day trader”. En day trader er en person som følger et eller flere markeder i løbet af dagen, tager positioner I løbet af dagen, men som sjældent holder positioner længere end et par timer.

Jeg har et traditionelt CV. Jeg var en ung mand, da jeg besluttede mig for at dedikere mig til at lære at spekulere. Jeg forlod Danmark i en alder af 21, og jeg har ikke boet I DK siden. Jeg studerede to universitetsgrader i udlandet, og fik et fint job hos Chase Manhattan Bank.

Jeg brugte jobbet til at lære at spare op, fordi jeg vidste jeg en dag ville handle for mig selv. Jeg åbnede min første trading konto i slutningen af 1998.

I 2001 begyndte jeg at arbejde for en mægler i London. Jeg tilbragte de næste 10 år på et trading floor. Her observerede jeg adfærden blandt titusindvis af kunder, der udførte omkring 100 millioner handler imedens jeg var der. Jeg lærte meget om folks adfærd gennem deres trades, ting som jeg senere gjorde brug af til at gøre mig den trader jeg er idag.

Så kom finanskrisen, og jeg blev overflødig. Jeg besluttede mig for at forlade London og handle for mig selv. Det har jeg gjort lige siden.

BLW (1)

Siden jeg gik solo har jeg skrevet en bog om psykologien bag spekulation “Best Loser Wins”. Den bog er blevet en best-seller med +100,000 kopier solgt i mere end 10 lande. Køb bogen HER.

Jeg var i flere år deltager på TV2s og Radio 24-7’s Millionærklubben, og jeg vandt konkurrencen 4 gange over 6 år.

Da jeg begyndte at trade for mig selv, uden at have en månedlig løn, mærkede jeg med det samme et anderledes psykisk pres, end jeg havde oplevet, da jeg handlede på et trading floor for et firma. Nu var det ikke firmaets penge. Det var mine egne penge. Det var som om jeg ikke længere blot handlede markedet. Jeg handlede også mine egne følelser, og til at begynde med var jeg ikke synderligt god, til trods for alt min viden om teknisk analyse. Jeg stoppede med at handle i et stykke tid for at få psyken i orden.

Jeg fik styr på følelserne, og jeg har handlet profitabelt for mig selv i mere end 10 år. Jeg har skrevet en del materiale om trading psykologi, som jeg mener er mere vigtigt at have styr på end graferne. Meget af det kan du downloade her gratis eller på mit engelsk sprogede website.

LIVE UNDERVISNING

Hvis du vil uddannes af en professionel trader, tilbyder jeg forskellige kurser et par gange om året.
Du kan læse mere om mine events HER.

Du er også velkommen til at følge mine trades i min Telegram kanal. Der kan du få smag for, hvad det vil sige at være day-trader.
Du kan finde mere information om min Telegram kanal HER.

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte mig HER.